Umetnost krašenja kruha

Podcast
AGORA Divan
  • Kruh Anita za BOJANO
    23:09
audio
20:21 Min.
Das weite Suchen
audio
14:23 Min.
Maturantski ples Slovenske gimnazije 2023
audio
28:34 Min.
Kongres za filozofijo z otroki I Kongress für Kinderphilosophie
audio
36:18 Min.
Napad sedanjosti na preostali čas I Der Angriff der Gegenwart auf die übrige Zeit
audio
18:24 Min.
Tomaž Ogris prejel nagrado CREOS
audio
30:56 Min.
Radgončan na Caminu 2. del I Oberradkersburger auf dem Camino drugi del 2. Teil
audio
29:33 Min.
Kristijan Schellander in Jani Oswald o radiu AGORA
audio
30:39 Min.
Radgončan na Caminu I Oberradkersburger auf dem Camino
audio
23:52 Min.
Predstavitev podkasta I Einführung in den Podcast Mejašinji I Grenzgängerinnen
audio
09:22 Min.
Cikl Cakl festival 2023

Slovenska mojstrica peke z drožmi Anita Šumer je izdala svojo tretjo knjigo „Umetnost krašenja kruha“. Posveča jo vsem pekom kruha, tistim ki pečejo z drožmi, kot tudi tistim, ki pečejo z kvasom. Avtorica z različnimi tehnikami krašenja in zavijanja pekovskih izdelkov poudarja, da si kruh kot vsakdanje živilo zasluži večjo pozornost v svetu.

Spomnimo, da je Slovenka s s svojimi pekovskimi sposobnostmi z drožmi in knjigo »Drožomanija« navdušila ves svet. Njene pekovske kreacije si na spletu ogledalo že več kot 40 milijonov ljudi, njena prva knjižna uspešnica DROŽOMANIJA pa velja za najboljšo knjigo o kruhu na svetu leta 2019.

 

Die slowenische Meisterin des Sauerteigbackens Anita Šumer, die mit ihren Backkünsten und dem Buch „Drožomanija I Verrückt nach Sauerteig“ die ganze Welt beeindruckte, unterstreicht mit ihrem neuen Buch, dass Brot als alltägliches Lebensmittel mehr Aufmerksamkeit in der Welt verdient. Ihre Bäckereikreationen wurden von mehr als 40 Millionen Menschen online angesehen und ihr Bestseller DROŽOMANIJA 2019 gilt als das beste Buch über Brot der Welt. Šumer präsentierte letzte Woche eine Neuheit. Allen Bäcker_innen, jenen, die mit Sauerteig backen, sowie jenen, die mit Hefe backen, widmet sie ihr neues Buch mit dem Titel „Umetnost krašenja kruha“.

Schreibe einen Kommentar